Team Van Kuringe Auto's Esch

Over ons

Van Kuringe Auto’s is een familiebedrijf en echte dorpsgarage. Sinds 1965 besteedt ons team veel zorg en aandacht aan alles in en rondom uw auto. Onze klanten komen graag binnen wandelen voor een praatje of een kopje koffie, iets waar we erg trots op zijn! 

Wij zijn een laagdrempelig autobedrijf waar de relatie met onze klanten voorop staat. Aandacht voor de klant, betrouwbaarheid en kwaliteit zijn zaken die bij ons hoog in het vaandel staan. Ons team bestaat uit een hardwerkende groep mensen die altijd een stapje extra zetten voor u en uw auto. Als klant bent u bij ons geen nummer, maar een persoon.

Autovakmeester Van Kuringe

Historie
Van Kuringe Auto’s is opgericht in 1965 door Jan Van Kuringe en Gijs van Langenberg onder de naam Langenberg en Van Kuringe. In 2004 werd het bedrijf overgenomen door de zoons van Jan, Rob en John. Zij besloten om in 2008 het pand te verbouwen en de naam te wijzigen in Van Kuringe Auto’s om zo de toekomst met een goed gevoel tegemoet te gaan.  

BOVAG
Ons bedrijf is lid van de BOVAG, waardoor u zeker bent van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan ook blijven voldoen.